10 Brutalnih istina o ljubavi dječaka

Iedereen die dit dataleven nu in de late 20s / vroege 30 leeft, zal je vertellen dat het hier moeilijk is. En ik bedoel echt. Als jonge stedelijke professional die in de stad woont, is het meteen ondraaglijk. Weet je wat, versla het feit dat jij ook een vrouw bent en het is misschien onmogelijk. Zeker, je kunt een man vinden om tijd te delen met hier en daar, maar hoe zit het met de ruimte? Jouw onzekerheden. Jouw highs. Je dieptepunten, gezinsleven en een nieuw begin? Op dit moment op zoek naar iemand is heel moeilijk.

Ik ben vorig jaar met een miljonair uitgegaan en vertrouw me als ik je zeg dat het niet de knieën van de bij waren. Nee, ik ben niet uit gegaan om opzettelijk naar controlestemmen te kijken, maar ik dacht wel dat ik een andere route zou gaan in de datingspool.

Ga Alex binnen. Of zoals ik hem graag noemde, A. Rod. Een hedgefund-man die ik had ontmoet op Plenty Of Fish, waarvan het verhaal van het begin tot het einde was nagekeken (ik werk in een sector waar we met een klik van een vinger iets over iemand te weten kunnen komen). Een Mexicaanse immigrant die als kind de grens oversteekt met zijn moeder en oudere zus. <> Zijn moeder heeft zichzelf met hulp van de sociale school doorgezet om een ​​geleerde te worden die afstudeert aan een Ivy League-school. A. Rod niet alleen afgestudeerd aan Harvard en Georgetown, maar diende in het leger, werd prominent in de politiek EN deed dit alles tijdens het opvoeden van een zoon alleen met volledige ouderlijke hechtenis.

Gek verhaal, maar ik was geïntrigeerd en geïnspireerd . Onze eerste date was in mijn favoriete Cubaanse restaurant buiten de stad. Het is niet goedkoop en homeboy heeft geen kosten bespaard. Wat hij ook op het menu zag, bestelde hij. We werden omringd door een overvloed aan eten en drinken. Je zou gedacht hebben dat het een feestje was voor 10.

Ik was mijn bord aan het poetsen terwijl hij maar vijf happen nam. Letterlijk vijf happen.

De ober kwam en vroeg me of hij mijn bord mocht pakken. Ik was verplicht en toen vroeg A. Rod om de cheque. De ober vroeg of hij iets wilde opbergen en hij keek hem dood in zijn gezicht en zei: "Nee."

Hoe ga je al dat eten zo verspillen ?! Good ass food, too!

Maar de rekening kwam en hij betaalde niet alleen, maar HEEFT BETAALD. Ik ben er vrij zeker van dat iedereen in dat hele etablissement, van de kelners tot elke enige hulpkelner, onze nacht hebben gemaakt toen we vertrokken. Op dat moment wist ik dat hij niet was zoals de anderen die ik eerder had gedateerd.

Maar heeft het me aangezet? Niet echt. Hij verspilde veel voedsel. En ik let op acties. Maar toch besloot ik om mee te gaan en te kijken of hij meer diepgang had dan aandelen en geldmarkten en politiek. Helaas hebben de weken die volgden niets anders doen dan me steeds minder op hem laten lijken. Hij belde elke dag, en intellectuele gesprekken veranderden al snel in wat voelde alsof hij op zoek was naar validatie voor al zijn prestaties. Of nog erger: hij probeerde me minderwaardig te maken omdat ik niet afstudeerde aan een Ivy League-school of geen zin had om geniet van een gesprek over zaken als de Spaanse Inquisitie. Dus waarom bleef ik zo lang met hem praten als ik?

Natuurlijk om oppervlakkige redenen. Een andere vrouw

zou gelukkig zijn als een hel om door een miljonair te worden gegeten en gedineerd

. En eerlijk gezegd, ik dacht dat als ik het probeerde uit te stellen, het op den duur voor mij zou hebben vruchten afgeworpen en ik uiteindelijk romantische gevoelens voor hem zou ontwikkelen. Maar ik kon het niet.

Zonder een soort van emotionele verbinding of substantie aan hem die me liet zeggen, "verdomme, jij bent de man met wie ik wil zijn",

Ik kon mezelf er niet toe brengen hem nog langer te daten.

Zijn acties irriteerden me. Het bedienend personeel overhalen alleen om me te laten zien wat je kunt doen. Ik deed alsof ik boos was omdat ik mijn eigen tabblad voor Starbucks zou ophalen omdat hij te laat was. Verdorie, hij was een paar keer te laat. Naam die politici en beroemdheden laat vallen (waarvan ik sommige al persoonlijk kende) alleen vanwege de manier van werken die ik doe.
Zo abrupt heb ik hem gewoon gezien. Ik stopte met het zien van een opgeleide, politieke, knappe, op geld hongerige man uit de Ivy-klasse omdat mijn energie zei: "Rennen, teef. Rennen." En het was een van de meest volwassen en meest trotse momenten in mijn leven. Op dat moment stopte ik met het luisteren naar de stemmen in mijn hoofd die me vertelden om genoegen te nemen met iets dat geen enkele vorm van vervulling in mijn leven bracht. Ik legde het uit mijn hoofd dat ik 30 pushte en nog steeds single was.

Ik legde het uit mijn hoofd dat terwijl alle anderen trouwen en baby's kregen terwijl ik nog steeds alleen naar bed ging.

Ik heb het uit mijn hoofd gezet dat veel vrouwen zouden zijn gevallen voor een kans om wees met een van de beste van DC. Ik legde het uit mijn hoofd dat ik wegliep van iemand die me kon voorzien van dingen waar mensen voor zouden stelen en waarvoor ze zouden moorden. Ik begon in mijn hoofd te steken dat ik de baas was over mijn eigen succes en de maker van mijn eigen geluk. Iemands lofbetuigingen betekenden niet dat ik minder-dan was, en hun status betekende niet dat ik het niet waard was om te krijgen wat ik zelf wilde. <> Ik sloeg mijn reet om te komen waar ik nu ben en Ik deed het zonder een man met geld nodig te hebben om me daar te krijgen. En ik ben goed op weg om meer te krijgen.

Het gevoel dat ik miste van A. Rod was de emotionele toestand om hem te willen. Hij had alles op papier geschreven, maar energie liegt niet. Mijn geest loog niet. En ik kon niet meer tegen mezelf liegen alleen maar omwille van het hebben van een man. Ik liep unapologetisch weg van een miljonair met opgeheven hoofd en geluk in mijn hart. Ik hoop dat hij een vrouw heeft gevonden om hem te maken blij en geef hem de bevestiging die hij nodig had. Maar voor mij liep ik weg, wetende dat daten voor status niet voor mij was. En vanwege de plaats die ik nu in mijn leven heb, ben ik dankbaar dat ik het gedaan heb. Geluksteksten zullen u eraan herinneren Freaking ROCK Your Day vandaag Klik om te bekijken (35 afbeeldingen) Tess Griman

Editor Buzz Lees later

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd bij Blacker And Bolder. Overgenomen met toestemming van de auteur.